جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی با هدف آشنایی عموم مردم با مفهوم ایمنی و سلامت مواد غذائی و آشامیدنی، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذایی، ایجاد رقابت سالم شرکت های تولید مواد غذایی و آشامیدنی برگزار شد.
به گزارش لقمه، رضا توانا دبیر جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی در حاشیۀ این جشنواره در خصوص برنامه های این کنگره گفت: « امسال در سومین تجربه خود نیز همزمان با روز جهانی غذا، با هدف آشنائی عموم مردم با مفهوم ایمنی و سلامت مواد غذائی و آشامیدنی ، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذائی ، ایجاد رقابت سالم شرکت های تولید مواد غذایی و آشامیدنی ، ارتقاء ایمنی و سلامت مواد غذایی و آشامیدنی ، تبادل اطلاعات و آشنایی مدیران شرکت ها به بررسی فعالیت واحدهای تولیدی و خدماتی در خصوص رعایت ایمنی و سلامت در محصول غذایی خود در مراحل پیش از تولید ، هنگام تولید و پس از تولید پرداخت پس از ممیزی های لازم به شرکت هایی که دارای این ویژگی برتر هستند ، تندیس و لوح جشنواره اهدا نماید.»
دبیر جشنواره ایمنی و کیفیت مواد غذایی در خصوص هدف اصلی این کنگره اظهار داشت:« هدف اصلی این جشنواره در مرحلۀ اول ، اعلام برترین شرکت های رعایت کننده و استقرار دهنده iso22000 , HACCP و در مرحلۀ دوم ، ترغیب شرکت های دیگر جهت رعایت هرچه بیشتر پارامترهای مورد بررسی در استاندارد iso22000 , HACCP در کارخانه های تولیدی دیگر است.»
وی افزود :« بدین منظور امسال نیز گروه ممیزی تحت نظارت کمیتۀ علمی جشنواره ، متشکل از نمایندگان سازمان غذا و دارو ، سازمان حفظ نباتات کشور و سازمان توسعۀ تجارت ایران ، بر اساس چک لیست های iso22000 , HACCP و بازدید واحد تولیدی و مستندات ، به رتبه بندی شرکت ها پرداختند. امید است شاهد روز افزون ایمنی و کیفیت مواد غذایی کشور باشیم.»
ک.م