مردم و کارشناسان کنترل کیفی به یک میزان و نانوایان با نمره بیشتری کیفیت نان تولیدی را ارزیابی کردهاند.
به گزارش لقمه، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سنجش اخیر کیفیت نان درشهریور امسال از نمونههای جامعه آماری مصرفکنندگان، نانوایان و کارشناسان کنترل کیفی، از مطلوبیت نان تولیدی در کشور حکایت دارد.
عباس قبادی در گفتوگویی، افزود: بهمنظور پایش کیفیت نان تولیدی کشور از تعداد 2475 نفر مصرفکننده نان، 2719 نفر از نانوایان در کشور توسط سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، نظرسنجی به عمل آمده که رضایت 77درصدی مردم و 85 درصدی نانوایان از کیفیت نان را نشان میدهد.
قبادی افزود: سنجش کیفی نان درهمین ماه توسط کارشناسان مرکز پژوهشهای غلات و شرکتهای غله و خدمات بازرگانی مناطق 14 گانه شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز، ازکیفیت77 درصدی نان تولیدی در کشور حکایت دارد.مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران تاكید کرد: برنامهریزی ما همواره بر محور تولید نان با کیفیت و بهداشتی استوار است و به منظور جلب رضایت مردم سعی کردهایم با اجرایی کردن سازو کارهای کیفیت در تولید نان و با جبران نقایص و رفع موانع، درصدد تولید نانی مطلوب و متناسب با ذائقه مردم باشیم. لیکن باید گفت بهرغم افزایش کیفیت نان تولیدی هنوز فرصتها و راهکارهای ارتقای کیفیت باقی است و تلاش ما برای رسیدن به کیفیت بیشتر ادامه دارد.معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت، در پایان درخصوص معیارهای سنجش کارشناسی کیفیت نان اعلام کرد: سنجش کیفیت نان که توسط کارشناسان مرکز پژوهشهای غلات این شرکت انجام میشود، مطابق با استاندارد ملی شماره 2628 است و ارزیابی نتایج پیمایش از مردم وسنجش کارشناسان کنترل کیفی و یکسان بودن نتایج پایش و پیمایش نشان میدهد که شاخصهای ارزیابی کیفیت نان بهطور کامل با ذائقه و سلیقه مردم منطبق است.