یخچال پرکارترین وسیله برقی آشپزخانه است. با رعایت نکات ساده زیر آن را همواره تمیز نگه دارید.
طبقات، سینیهای متحرک و کشوها را داخل آب داغ و صابون ملایم قرار دهید. (قبل از گذاشتن قسمتهای شیشهای داخل آب داغ، بگذارید دمای اتاق را پیدا کنند، در غیر این صورت ترک خواهند خورد.)
روی مواد غذایی چسبیده به سینی، چند دقیقه دستمال گرم و مرطوب قرار دهید تا خیس خورده، موقع شستشو راحت پاک شوند. پشت سینیهای فلزی مشبک را نیز که محل جمع شدن کثیفی است، بشویید.
تمیز کردن داخل یخچال
داخل یخچال را با 1 پیمانه جوششیرین و 7 پیمانه آب تمیز کنید. ( در مورد مواد شیمیایی دقت کنید بوی آنها به غذا منتقل خواهد شد.)
از بالا به پایین تمیز کنید تا سطوحی که تمیز کردهاید، مجددا کثیف نشوند.
از یک مسواک کهنه یا خلال دندان برای تمیز کردن درزها و قسمتهایی که دسترسی به آنها سخت است (مانند لولاها) استفاده کنید. تمام قسمتها را بعد از تمیز کردن با حوله تمیز خشک کنید.
تمیز کردن نوار لاستیکی
به نوار لاستیکی دور در توجه کنید. باید تمیز و قابل انعطاف باقی بماند. برای شستشوی عادی از آب گرم و صابون استفاده کنید.
در صورت دیدن کپک، وایتکس مصرف کنید. نوار را شسته و خشک کنید.
برای جلوگیری از خشک شدن نوار، روی آن کمی وازلین بمالید.
اقدامات اولیه
با وجود کثیف بودن ظرفهای داخل یخچال و میوهها و سبزیجاتی که در حال خراب شدن هستند، شروع به پر کردن مجدد یخچال نکنید. چیزهای مشکوک را دور بریزید.
قطرهها و ذرات چسبیده روی شیشهها، قوطیها و درها را با آب و جوششیرین تمیز کنید.
حتما از دستمال تمیز استفاده کنید و هر چیز را قبل از قرار دادن سر جای خود کاملا خشک کنید.
ندا شریف