توصیههای تغذیهای برای مقابله با درد
متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک میکنند.
به گزارش لقمه، هر چند ورزش و تمرینات مدیتیشن (مراقبه) بهترین شیوهها برای مقابله با درد هستند اما این متخصصان تاکید دارند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی نیز میتوان به شیوهای موثر درد را کنترل کرد.
به گزارش تورنتونیوز، با توجه به اظهارات فوق چند نمونه از توصیههای تغذیهای موثر برای مقابله با درد عبارتند از:
- از ادویههای مناسب به مقدار کافی استفاده کنید. بررسی نشان داده است که زردچوبه و زنجبیل هر دو از چاشنیهای بسیار مفیدی هستند که خاصیت تسکین دهنده درد مانند داروهای آسپیرین و ایبوبروفن را دارند. به این ترتیب افزودن اندکی زنجبیل به چای یا قهوهای که روزانه مصرف میکنید در تسکین درد موثر است.
- از فرآوردههای لبنی استفاده کنید. محصولات لبنی سرشار از کلسیم و ویتامین D هستند که این دو ماده نیز به نوبه خود نقش موثری در کنترل درد دارند.
- غلات را همراه با سبوس آنها مصرف کنید. غلات سبوسدار غنی از منیزیم هستند. این ماده معدنی برای مقابله با دردهای عضلانی بسیار مفید است و به کاهش دردهای مزمن کمک میکند.
- مفاصل خود را چرب کنید. روغن زیتون غنی از آنتیاکسیدانهایی موسوم به پلی فنولها است که مکانیسم مقابله با درد را در بدن فعال میکند و از این رو توصیه میشود که مفاصل خود را با این روغن چرب نگه دارید.
- سبزیجات سبز رنگ را فراموش نکنید. مصرف این سبزیها مانند اسفناج و کاهو و کرفس که سرشار از ویتامین K هستند، تسکیندهنده درد است.
کدخبر:2004منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ سوم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2004.aspx