بهترین زمان مصرف قرص آهن برای کاهش اختلالات گوارشی و جذب بهتر آهن، پس از غذا و یا شب قبل از خواب است.
به گزارش لقمه، یک متخصص زنان و زایمان اظهار داشت: مصرف مواد غذایی حاوی آهن مانند گوشت، مرغ،ماهی، جگر،حبوبات و سبزی های سبز تیره مثل جعفری در برنامه غذایی از نکات تغذیه ای برای پیشگیری از کم خونی دوران بارداری است.
فرناز اهدایی وند افزود: مصرف منابع غذایی سرشار از آهن مثل انواع مغزها مانند گردو، بادام، پسته و انواع خشکبار مانند برگه ها،توت خشک،کشمش و خرما به عنوان میان وعده توصیه می شود.
وی تصریح کرد: بهتر است زنان باردار به منظور تأمین آهن صرف مواد غذایی حاوی ویتامین C که جذب آهن را افزایش می دهد مثل سبزی های تازه و سالاد شامل گوجه فرنگی،کلم، گل کلم، فلفل دلمه ای و هچنین چاشنی هایی مثل آب لیمو و آب نارنج تازه را به همراه غذا مصرف کنند.
مدیر گروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: خودداری از مصرف چای، قهوه و دم کرده های گیاهی یک ساعت قبل از غذا و حداقل دو ساعت پس از غذا برای جذب بهتر آهن غذا توصیه می شود.