روش تهیه‌ی پاستا گیاهی قارچ با سس سفید


در این دستور از گوشت استفاده نشده است ولی به دلخواه می‌توانید از گوشت سفید در این غذا استفاده نمایید.

مواد لازم برای 2 نفر:

پاستا فرمی 250 گرم
قارچ ورقه شده 2 لیوان
فلفل دلمه سبز یا رنگی 1 عدد متوسط و خلالی شده
کره 25 گرم
سس سفید 1 پیمانه با غلظت متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا در صورت تمایل به مقدار لازم



طرز تهیه:

مرحله 1 - کره را در تابه آب کنید و 1 قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد سپس قارچ‌های ورقه شده را بیفزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و 2 دور هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله 2 - پاستا را طبق دستور روی آن پخته و آبکشی کنید.

مرحله 3 - مخلوط قارچ و فلفل دلمه را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیفزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بک دست و گرم شوند.

مرحله 4 - پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را به دلخواه پاپریکا، جعفری یا پنیر پیتزا بدهید سپس سرو نمایید.



گ.ق

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۷ آبان
کدخبر:2027منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ هفتم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2027.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر