در این دستور از گوشت استفاده نشده است ولی به دلخواه میتوانید از گوشت سفید در این غذا استفاده نمایید.
مواد لازم برای 2 نفر:
پاستا فرمی 250 گرم
قارچ ورقه شده 2 لیوان
فلفل دلمه سبز یا رنگی 1 عدد متوسط و خلالی شده
کره 25 گرم
سس سفید 1 پیمانه با غلظت متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا در صورت تمایل به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله 1 - کره را در تابه آب کنید و 1 قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد سپس قارچهای ورقه شده را بیفزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و 2 دور هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله 2 - پاستا را طبق دستور روی آن پخته و آبکشی کنید.
مرحله 3 - مخلوط قارچ و فلفل دلمه را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیفزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بک دست و گرم شوند.
مرحله 4 - پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را به دلخواه پاپریکا، جعفری یا پنیر پیتزا بدهید سپس سرو نمایید.
گ.ق