کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این که استفاده از ظروف مسی، مس بدن را تامین نمیکند، گفت: به منظور تامین مس بدن از گوشت، سبزیجات و جگر استفاده کنید.
به گزارش لقمه، رضا مورکیان ضمن بیان این مطلب کمک به خونسازی بدن و جلوگیری از سفید شدن مو را از فواید عنصر مس برای بدن عنوان کرد.وی با اشاره به اینکه، بدن روزانه به 1/5 تا 2 میلی گرم مس نیاز دارد، گفت: این مقدار مس در مصرف مواد غذایی در طول روز همچون گوشت، سبزیجات و جگر به وفور یافت میشود و نیازی به استفاده مداوم از ظروف مسی جهت تامین مس بدن وجود ندارد.
وی ادامه داد: ظروف مسی دارای اکسید مس بوده و در صورت استفاده درازمدت موجب ایجاد مسمومیتهای عصبی در فرد میشود.مورکیان خاطرنشان کرد: زمان های قدیم ظروف مسی را قلع اندود می کردند که این قلع حداکثر 2 ماه از بین می رود و از طریق مواد غذایی وارد بدن فرد میشد که برای سلامتی مضر است.
وی همچنین با اشاره به اینکه کمبود آهن لازم برای بدن نیز از طریق مواد غذایی مثل عدس، سبزیجات تیره رنگ تامین می شود، تصریح کرد: در موارد لازم مصرف مکمل های آهن باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی باشند.کارشناس موادغذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: بعضا افراد به منظور تامین آهن از ملاغه آهنی، میخ آهنی یا نعل اسب استفاده میکنند که توصیه میشود از این گونه روشها استفاده نشود چرا که این مواد دارای کربن فعال و ناخالصی بوده که عوارضی را در درازمدت برای فرد به ارمغان می آورد.