مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش میدهد.
به گزارش لقمه، دكتر سعید حسینی متخص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به این كه بادام زمینی، یك منبع خوب انرژی است، اظهار داشت: 100 گرم بادام زمینی دارای 50 گرم چربی و 16 گرم كربوهیدرات است و در بین همه مغزهای آجیلی، بادام زمینی بیشترین مقدار پروتئین را دارد.
وی افزود: چربیهای بادام زمینی از نوع چربیهای مفید برای بدن یعنی چربیهای غیراشباع هستند و به طور كلی مصرف بادام زمینی برای سلامت عمومی بدن به خصوص مغز، بسیار مفید است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران با بیان این كه مصرف بادام زمینی از لخته شدن خون و سكته مغزی جلوگیری می كند، گفت: بادام زمینی موجب گشاد شدن رگهای بدن و تسهیل جریان خون میشود ضمن اینكه از لخته شدن خون و سكته مغزی جلوگیری میكند.
وی تاكید كرد: اگر افراد حساسیت غذایی دارند در مصرف بادام زمینی زیاده روی نكنند همچنین اگر سابقه تیروئید كم كار یا پركار در خانواده وجود دارد باید در مصرف بادام زمینی دقت كرد زیرا این دانه آجیلی دارای مادهای است كه غده تیروئید را تحریك میكند.
دكتر حسینی خاطرنشان كرد: افت ناگهانی فشار خون و سرگیجه از نشانههای بارز حساسیت به بادام زمینی هستند.