یکی از قسمت های مرغ که مورد علاقه برخی است، بال مرغ است که به صورت های گوناگون تهیه می شود.
مواد اولیه:
كتف مرغ (بال) نیم كیلوگرم
آبلیمو چهار قاشق غذاخوری
روغنزیتون سه قاشق غذاخوری
سیر رنده شده یك قاشق مرباخوری
گشنیز خرد شده پنج قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
بال مرغ را شسته، آنها را در كاسهای ریخته، داخل كاسه، روغنزیتون، نمك، فلفل و آبلیمو میریزیم و نیمساعت در یخچال میگذاریم. سیر را كمی تفت داده، گشنیز را هم اضافه كرده سپس كتفها را روی آنها ریخته در ظرف را گذاشته تا با حرارت ملایم بپزد و دوباره روغن بیاندازد.
ش.م