روش تهیه خوراک بال مرغ


یکی از قسمت های مرغ که مورد علاقه برخی است، بال مرغ است که به صورت های گوناگون تهیه می شود.

مواد اولیه:

كتف مرغ (بال)                 نیم كیلوگرم 
آبلیمو                             چهار قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون                       سه قاشق غذاخوری
سیر رنده شده                 یك قاشق مرباخوری
گشنیز خرد شده               پنج قاشق غذاخوری
نمك و فلفل                      به میزان لازم



طرز تهیه:

بال مرغ را شسته، آن‌ها را در كاسه‌ای ریخته، داخل كاسه، روغن‌زیتون، نمك، فلفل و آبلیمو می‌ریزیم و نیم‌ساعت در یخچال می‌گذاریم. سیر را كمی تفت داده، گشنیز را هم اضافه كرده سپس كتف‌ها را روی آنها ریخته در ظرف را گذاشته تا با حرارت ملایم بپزد و دوباره روغن بیاندازد.



ش.م

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۵ آبان
کدخبر:2046منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ پانزدهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2046.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر