پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است که سبب کاهش چربیهای بدن و چربیهای محلول در خون میشود و هر چه این میوه بیشتر رسیده باشد، پکتین آن کمتر میشود.
به گزارش لقمه، برخی از میوهها مانند موز و خرمالو وقتی به صورت کال چیده میشوند بعد از مدتی میرسند، میوه خرمالو دارای 80 کیلو کالری انرژی است، این میوه جزو میوههای پر انرژی محسوب میشود بنابراین افرادی که دارای اضافه وزن هستند نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.
این میوه دارای 271 میلی گرم پتاسیم در هر 100 گرم است. این در حالی است که پتاسیم بالا برای بیماران قلبی عروقی حائز اهمیت است.
پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است که سبب کاهش چربیهای بدن و چربیهای محلول در خون میشود و هر چه خرمالو بیشتر رسیده باشد، پکتین آن کمتر میشود بنابراین توصیه میشود برای استفاده بیشتر از پکتین نباید خرمالو بیش از اندازه برسد.
مقدار سدیم این میوه میتواند برای افرادی که دارای فشار خون هستند مفید باشد بدون این که روی فشار خون این افراد تاثیری بگذارد. همچنین وجود رنگدانههای پلی فنولیک در میوه خرمالو خاصیت ضد سرطانی دارد.
وجود اسیدهایی که در خرمالو وجود دارد خاصیت این میوه را به صورت اسیدی درمیآورد که سبب هضم غذا و همچنین جذب بهتر بعضی از ترکیبات غذایی مثل آهن و روی میشود.
م.ک