آشنایی با روش تهیه کیک پنیر پاییزی
لقمه: روی کیک پنیرتان مقداری سس کارامل بریزید و آن را با یک نوشیدنی گرم میل کنید.
مواد لازم برای 10 عدد چیز کیک:
پودر سوخاری: یک پیمانه
شکر: 3 قاشق غذاخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
مارگارین: یک چهارم پیمانه، ذوب شود.
پنیر خامهای: 450 گرم؛ نرم شود.
شکر: نصف پیمانه
تخممرغ بزرگ: 2 عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
سیب پوست کنده و به قطعات ریز درآمده: 4 پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
دارچین: نصف قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
• پودر سوخاری، شکر، دارچین و مارگارین را در ته یک قالب کیک 23 سانتیمتری قرار داده و به سمت پایین فشار دهید و آن را درون فر به مدت 10 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
• با استفاده از همزن برقی، پنیر خامهای و شکر را خوب هم بزنید.
• تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده - به صورت هر بار یک تخممرغ - و هر بار خوب مخلوط را هم بزنید.
• وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس آن را روی لایه اول بریزید.
• سیب را با شکر و دارچین مخلوط کرده و با قاشق آن را روی لایه پنیر خامهای بریزید.
• گردوهای خرد شده را روی لایه آخر بریزید.
• مخلوط را به مدت یک ساعت و ده دقیقه درون فر روی حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
• ظرف را از فر بیرون آورده و قبل از خارج کرده آن از قالب دور آن را از کیک آزاد کرده و بگذارید کمی خنک شود.
شهره فرجی
کدخبر:2088منبع:همشهری آنلاینتاریخ انتشار:۱۳۹۱ نوزدهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2088.aspx