روش تهیه قورمه‌سبزى با قارچ


قورمه سبزی یکی از لذیذترین و خشمزه ترینغذاهای ایرانیاست که به صورتهای مختلفی تهیه میشود.

مواد لازم برای 4 نفر:

     سبزی (تره، جعفری و شنبلیله) خرد و سرخ شده: 300 گرم
     قارچ: 500 گرم
     لوبیا قرمز: یك پیمانه
     پیاز نگینی خرد شده: یك عدد كوچك
     پرك لیمو: به میزان لازم
     روغن: به میزان لازم
     نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
     دارچین و هل: هر كدام یك دوم قاشق چای‌خوری
     آب‌جوش: به میزان لازم


روش تهیه:

 

ابتدا قارچ‌ها را به صورت درسته در كمی روغن تفت دهید و كنار بگذارید. پیازهای خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود، سپس زردچوبه را اضافه كرده و كمی بعد آب‌جوش را به آن اضافه كنید، بعد سبزی از قبل سرخ شده و لوبیا كه قبلا آن را خیس كرده‌اید را اضافه كنید و به مدت یك ساعت اجازه دهید تا جا بیفتد. در 10 دقیقه پایانی قارچ آماده شده، نمك و فلفل و مقداری دارچین و هل را به همراه پرك لیمو اضافه كرده تا خورش مزه‌دار شود. قورمه‌سبزی را با چلو سرو كنید.


جایگزین‌های احتمالی:


1- در صورت تمایل به جای لوبیاقرمز از لوبیاچیتی برای لعاب بیشتر خورش می‌توانید استفاده كنید.
2- در صورت تمایل می‌توانید از مقدار كمی گشنیز یا اسفناج برای لعاب بیشتر خورش استفاده كنید.
3- برای تفت دادن قارچ‌ها می‌توانید به جای روغن از 50 گرم كره استفاده كنید تا قارچ‌ها خوش‌عطر و طلایی‌تر شوند.
4- بهتر است به جای لیموامانی از پرك لیمو كه ظاهر بهتری به خورش می‌دهد در كنار قارچ استفاده كنید.

 

ش.م

 

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۲ آبان
کدخبر:2114منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و يکم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2114.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر