روش تهیه کباب تابه ای


کباب تابه ای یکی از غذاهای ساده ایرانی است که به آسانی می توان نوعی کباب را در منزل تهیه کرد.

مواد اولیه:

    گوشت چرخ‌كرده 300 گرم
    نمك و فلفل به میزان لازم
    پیاز رنده شده دو عدد
    سماق یك تا دو قاشق سوپخوری
    روغن‌زیتون در صورت تمایل
    گوجه‌فرنگی، فلفل‌شیرین، جعفری و لیموترش برای تزئین

 

طرز تهیه:

گوشت و پیاز رنده شده، نمك و فلفل را به همراه سماق، خوب مخلوط كرده و سپس در تابه‌ای كه آن را ترجیحا با روغن‌زیتون چرب كرده‌ایم پهن می‌كنیم و بعد برش می‌زنیم. روی حرارت ملایم، نیم ساعت تا سه ربع قرار داده تا سرخ شود.

با گوجه فرنگی، فلفل شیرین، جعفری و لیموترش تزئین كنید.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۲ آبان
کدخبر:2120منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و دوم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2120.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر