روش تهیه جوجویی تاس‌کباب کاشانی


در این دستور غذایی روش تهیه تاس کباب کاشانی را یاد بگیرید.

مواد اولیه:

ماهیچه گوسفند و پیاز حلقه شده از هر کدام 500 گرم
بادنجان كوچك شش عدد
گوجه‌فرنگی دو نیمه چهار عدد
رب انار نصف پیمانه
زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:

پیاز را ته قابلمه چیده و گوشت را كه خورشی خرد كرده‌اید روی پیازها بچینید. زردچوبه، نمك و فلفل را روی گوشت پاشیده، بعد بادنجان‌ها را درسته با پوست، روی گوشت بگذارید. گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادنجان‌ها چیده و با دو لیوان آب بگذارید بپزد، وقتی كه آب آن جوش آمد حرارت را ملایم كرده و دو و نیم تا سه ساعت غذا را بپزید. 30 دقیقه پیش از آن‌كه غذا را بردارید رب انار را هم روی آن بریزید. می‌توانید این غذا را با نان یا برنج همانند خورش میل كنید.

در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۴ آبان
کدخبر:2133منبع:آشپزی خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و چهارم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2133.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر