گزارش تصویری / فروش فالوده


فالوده یا پالوده از خوردنی‌های ایرانی و از نوع دسر است. فالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود. پالوده شیراز و یزد و کرمان معروف است. پالوده شیرازی را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو و یا شربت آلبالو مخلوط کرده و مصرف می‌کنند.

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان
کدخبر:2149منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و هفتم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2149.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر