میوه ای که تمرکز را زیاد می‌کند


تحقیقات علمی جدید نشان می دهد که مصرف نارگیل تمرکز انسان را زیاد کرده و حافظه را تقویت می کند.

به گزارش لقمه خبرگزاری mena نوشت: تحقیقات جدید حاکی است: میوه درخت نارگیل از بهترین گیاهانی است که به تقویت توانمندی‌های ذهنی انسان کمک می کند.


خالد یوسف کارشناس چاقی و لاغری و عضو جمعیت چاقی آمریکا درباره فواید نارگیل گفت: تحقیقات انجام شده توانایی بالای نارگیل را در تقویت قدرت ذهنی نظیر قدرت حافظه و تمرکز و فعال سازی سلولهای مغزی بوی‍ژه بخش کسب و پردازش اطلاعات نشان داده است.


وی افزود: نارگیل همچنین توانمندی خاص خود در تعامل و رفتار مثل ارتباط با دیگران را نشان داده است و یکی از انواع مواد غذایی مهم در مراحل مختلف رشد به ویژه سن نوجوانی است.


نارگیل حاوی ویتامین‌های ب و ث‌ و کلسیم، آهن، فسفر، چربی، کربوهیدرات و پروتئین است و از جمله خواص دیگر آن این است که از تشکیل گواتر ساده پیشگیری می‌کند.


نارگیل دارای خاصیت تناسب اندام است و یبوست و هر نوع گاز ایجاد شده در معده را از بین می‌برد واز روغن نارگیل برای درمان زخم‌ها، بریدگی‌ها، سوختگی‌ها و نیز آفتاب سوختگی‌ استفاده می‌شود.


استفاده از روغن نارگیل بر روی پوست، برای کاهش چین و چروک‌های پوستی توصیه می ‌شود و این روغن برای تقویت مو نیز به کار می‌رود.


خوردن آب نارگیل نیز برای رفع مشکلات کلیه و مثانه موثر است.

در تاریخ ۱۳۹۱ جمعه ۲۶ آبان
کدخبر:2154منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و ششم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2154.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر