مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است


گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مورد نیاز بدن هستند ولی حاوی مقداری چربی نیز هستند كه این میزان در گوشت قرمز بیشتر است.

به گزارش لقمه، پریسا ترابیكارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه افزود: مصرف گوشت‌های كم چربی به‌ویژه گوشت سفید برای كاهش چربی‌های بد خون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی، فشارخون بالا، دیابت، بعضی سرطان‌ها و نقرس توصیه می‌شود.

وی تصریح كرد: لازم است افراد در هفته 2 تا 3 بار غذای حاوی گوشت یا مرغ در برنامه خود بگنجانند و هنگام آماده كردن انواع گوشت برای پختن، چربی و پوست آن‌را دور بریزند همچنین گوشت، مرغ و ماهی را با روش های سالم مانند بخارپزكردن، آب پز كردن و تنوری كردن طبخ كنند.

به گفته این متخصص تغذیه، ماهی سرشار از چربی‌های مفیدی است كه در گوشت‌های دیگر وجود ندارند بنابراین حداقل هفته‌ای 2 بار ماهی بخارپز، تنوری یا كباب شده مصرف كرده و تا حد امكان ماهی‌های چرب مانند ماهی تن و ماهی آزاد را انتخاب كنند و مصرف گوشت‌های فرآوری شده مثل سوسیس، كالباس و كنسروهای گوشت (مانند تن ماهی) را محدود كنند.


در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۸ آبان
کدخبر:2180منبع:برنا تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و هشتم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2180.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر