طرز تهیه كیک مرغ


کیک مرغ یکی از غذاهایی است که با گوشت مرغ تهیه می شود.

مواد اولیه:

نان تست شش عدد
سینه مرغ آب‌پزشده یك عدد
سس مایونز و خامه از هر کدام یك پیمانه
پیازچه خردشده و ماست از هر کدام دو پیمانه
زرشك در صورت تمایل و گردو به میزان لازم



طرز تهیه:

ابتدا سس، ماست و خامه را با هم مخلوط كرده و هم بزنید تا یك‌دست شود. مرغ خردشده، زرشك، گردو خردشده و پیازچه را با هم مخلوط كرده و نیمی از سس را به آن اضافه كرده و نیمی از سس را كنار بگذارید. در این مرحله یك عدد نان تست را روی دیس مورد نظر قرار داده و با مواد آماده مخلوط كاملا سطح نان را بپوشانید و دوباره یك نان دیگر روی آن گذاشته و همین كار را انجام دهید تا لایه سوم كه فقط نان بگذارید و سس را كه نگه داشتید بر روی كیك بریزید و كاملا به روی آن و كناره‌هایش پخش كنید به مدت دو ساعت در یخچال گذاشته و بعد آماده سرو می‌شود.



نكته: برای تزئین می‌توان از مواد داخل كیك مثل (پیازچه، گردو و زرشك) استفاده كرد.



ف.غ

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۸ آبان
کدخبر:2182منبع:آشپزی خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و هشتم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2182.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر