چای لته عسل؛ نیرو بخش روزهای پاییزی


ابتدا چای سیاه، هل، دارچین و زنجبیل را درون صافی قوری ریخته و روی گاز بگذارید تا به مدت 5دقیقه دم بكشد...

مواد لازم:

چای سیاه: یك قاشق چای‌خوری
هل: 3 یا 4 دانه
دارچین: یك چوب كوچك
زنجبیل: كمتر از یك قاشق چای‌خوری
شیر: نصف لیوان
عسل: یك قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1 - ابتدا چای سیاه، هل، دارچین و زنجبیل را درون صافی قوری ریخته و روی گاز بگذارید تا به مدت 5دقیقه دم بكشد، سپس شیر را حرارت داده و داغ كنید.

2 - در مرحله بعد عسل را ته لیوان بریزید، شیر داغ و سپس چای دم كشیده شده را به آن اضافه كنید.

نكته سلامت: افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم‌های مجرای گوارشی به هضم و جذب مواد غذایی کمک می‌کند و نیرو بخش است.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان
کدخبر:2204منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و نهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2204.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر