ابتدا چای سیاه، هل، دارچین و زنجبیل را درون صافی قوری ریخته و روی گاز بگذارید تا به مدت 5دقیقه دم بكشد...
مواد لازم:
چای سیاه: یك قاشق چایخوری
هل: 3 یا 4 دانه
دارچین: یك چوب كوچك
زنجبیل: كمتر از یك قاشق چایخوری
شیر: نصف لیوان
عسل: یك قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1 - ابتدا چای سیاه، هل، دارچین و زنجبیل را درون صافی قوری ریخته و روی گاز بگذارید تا به مدت 5دقیقه دم بكشد، سپس شیر را حرارت داده و داغ كنید.
2 - در مرحله بعد عسل را ته لیوان بریزید، شیر داغ و سپس چای دم كشیده شده را به آن اضافه كنید.
نكته سلامت: افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیمهای مجرای گوارشی به هضم و جذب مواد غذایی کمک میکند و نیرو بخش است.