خردل، کاهش دهنده حمله میگرن


در یونان و رم باستان، از خردل به عنوان دارو استفاده می شد. این گیاه بومی قاره آسیا دارای گل های زرد و حاوی دانه های کوچک کروی است.

به گزارش لقمه، روغن خردل، از بروز حمله قلبی پیش گیری می کند.

روغن خردل، فشارخون را کاهش می دهد.

مصرف منظم دانه خردل، حمله میگرن را کاهش می دهد.

مصرف مخلوطی از شیر و دانه خردل سیاه رنگ، ۱۵دقیقه قبل از غذا، اشتهاآور است.

دارای خاصیت ضدباکتریایی و ضدعفونی کننده و ضدقارچ است.

حاوی منیزیم است که به روند سوخت و ساز بدن سرعت می بخشد و برای سیستم گوارش مفید است.

منبع عالی سلنیم است که خاصیت ضدالتهابی دارد.

این ماده مغذی کاهش دهنده آسم، برخی علایم روماتوئید و حتی سرطان است.

منبع عالی برخی ویتامین های گروه B است.

برای برطرف کردن گرفتگی سر یا ریه یک قاشق غذاخوری از آن را در طشت آب بریزید و کف پا را در آن قرار دهید. این کار باعث حرکت خون به قسمت پایین بدن می شود.

برای رفع ناراحتی تنفسی مانند ذات الریه، برونشیت و ... مقداری دانه خردل را روی سینه و گلو بمالید.

برای برطرف کردن ناراحتی کلیه، مفید است. برای تهیه ضماد خردل، یک سهم پودر دانه خردل را با ۴قسمت آرد (ترجیحاً آردگندم) و یک عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کنید و روی پارچه تمیز بمالید و روی قسمت موردنظر قرار دهید. در صورت احساس سوزش سریع ضماد را بردارید و کاملاً آن قسمت را بشویید.



ح.م

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان
کدخبر:2215منبع:خراسان تاریخ انتشار:۱۳۹۱ سي آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2215.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر