ترشی خرمالو را این گونه تهیه کنید


خرمالو یکی از پر طرفدارترین میوه های فصل پاییز است که شاید برایتان جالب باشد که بدانید از این میوه ترشی هم تهیه می کنند.

مواد اولیه:

خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد هر کدام هشت عدد
جوز هندی درسته یك عدد
سركه سفید و نمک به میزان لازم
زنجبیل تازه كوچك چهار تكه
خلال شیرین شده پرتقال سه قاشق غذاخوری



طرز تهیه:

سركه را در ظرفی ریخته و می‌‌گذاریم به مدت 10 دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر می‌‌كنیم تا خنك شود. این كار مانع از كپك زدن ترشی می‌شود. خرمالوها را شسته و می‌‌گذاریم تا خشك شود. به كمك نوك چاقو در انتهای خرمالو یك سوراخ كوچك ایجاد می‌‌كنیم و داخل هر خرمالو را با یك هل سبز و یك فلفل بهار پر می‌‌كنیم. خرمالوها را به صورت منظم در یك ظرف شیشه‌ای تمیز می‌‌گذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار می‌‌دهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها می‌‌ریزیم در پایان سركه سفید سرد شده را روی مواد می‌‌ریزیم. به طوری كه سركه روی خرمالوها را بگیرد. در شیشه را می‌‌بندیم و ترشی را در جای خنك نگهداری می‌‌كنیم. این ترشی پس از 15 روز آماده است.



آ.ف

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان
کدخبر:2218منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ سي آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2218.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر