روش تهیه پاسـتا با سس آرابیاتا


پاستا یکی از غذاهای سنتی ایتالیایی است که بسیار هم طرفدار دارد. پاستا با سس آرابیاتا نیز غذایی است که در ایتالیا تهیه می شود.

مواد اولیه:

روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
سیر سه حبه
گوجه‌فرنگی خردشده 400 گرم
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
آویشن یك قاشق چایخوری
پاستا پنه 350 گرم
پنیر پارمزان رنده‌شده 25 گرم یا یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه:

پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجه‌فرنگی و بقیه مواد را اضافه كنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است كه گوجه‌فرنگی‌ها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبكش كرده با سس مخلوط كنید تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید.



س.ر

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان
کدخبر:2220منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ سي آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2220.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر