پاستا یکی از غذاهای سنتی ایتالیایی است که بسیار هم طرفدار دارد. پاستا با سس آرابیاتا نیز غذایی است که در ایتالیا تهیه می شود.
مواد اولیه:
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
سیر سه حبه
گوجهفرنگی خردشده 400 گرم
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
آویشن یك قاشق چایخوری
پاستا پنه 350 گرم
پنیر پارمزان رندهشده 25 گرم یا یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجهفرنگی و بقیه مواد را اضافه كنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است كه گوجهفرنگیها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبكش كرده با سس مخلوط كنید تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید.
س.ر