استفاده از ظروف یکبارمصرف شیمیایی سرطانزاست


یک متخصص تغذیه گفت: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده شود.

به گزارش لقمه، دکتر کوروش جعفریان در گفت وگویی با اشاره به این مطلب که ظروف یکبار مصرف سرطان زا است، افزود: استفاده از ظروف یک بار مصرف شیمیایی برای نوشیدنی‌ها و غذاهای داغ مانند چای و شیر حتی برای یک بار هم سرطان زا است و به جای آن باید از ظروف کاغذی که پایه گیاهی دارند استفاده شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این مطلب که باید سلامت مواد اولیه در نذری‌ها رعایت شود، گفت: بیشتر روغن‌های به کار رفته در نذری‌ها جامد است و احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش می دهد و باید سعی شود از روغن‌های سالم و غذاهای کم چرب مصرف شود.

وی بیان کرد: بعضی تکایا به منظور تهیه نذورات خود از مقدار زیاد نمک برای غذا و یا از شکر برای تهیه شله زرد استفاده می‌کنند که می تواند احتمال پرفشاری خون را افزایش دهد.
دکتر جعفریان با بیان اینکه استفاده از مواد اولیه سالم و تازه به ویژه گوشت و فرآورده‌های آن برای طبخ غذا ضروری است، اظهار داشت: اگر غذا بیش از اندازه و یا کم حرارت دیده باشد ارزش‌های غذایی خود را از دست داده و کیفیت لازم را نخواهد داشت.

در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ آذر
کدخبر:2248منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۱ اول آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2248.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر