آشنایی با روش تهیه لبو و شلغم در مایکروفر


پخت سبزی‌جات به صورت بدون آب یا کم آب، ویتامین‌ها و مواد مغذی درون آن‌ها را تا میزان زیادی حفظ می‌کند.
روش پخت لبو با ماکروویو :
مواد لازم :

چغندر: یک کیلو

آب: نصف پیمانه

شکر: به میزان دلخواه

طرز تهیه لبو:

چغندرها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید. اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمت‌های مختلف هر یک از آنها شکاف‌های عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید. و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت 30- 25 دقیقه با درجه حداکثر 900 وات یا 100% در دستگاه قرار دهید.

در این مدت یک بار چغندرها را زیر و رو کنید.

نکته:

بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود.

با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.



****
طرز پخت شلغم با ماکروویو

مواد لازم

شلغم: یک کیلو

طرز تهیه شلغم:

شلغم‌ها را شسته و آن را درسته در ظرف قرار دهید و با چاقو شکاف‌های عمقی در آنها ایجاد کنید، نیازی به اضافه کردن آب نیست. ظرف را با درپوش به مدت 20- 15 دقیقه با درجه حداکثر 100%یا 900 وات در دستگاه گذاشته در این فاصله یک بار شلغم‌ها را زیر و روکنید.

می‌توان به شلغم‌های پخته در موقع مصرف یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز اضافه کرد.

نکته:

چغندرها بعد از پخت بسیار خوش رنگ می‌باشند و از آب آن می‌توان در تهیه بعضی از سس‌ها و خورش‌ها استفاده کرد.
در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ آذر
کدخبر:2250منبع:هنر آشپزیتاریخ انتشار:۱۳۹۱ اول آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2250.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر