آشنایی با روش تهیه دمنوش لیموترش


لقمه: این دم نوش، علاوه بر طعم معطری که دارد به هضم غذا کمک می‌کند و معالجه کننده مشکلات کبدی و پاک کننده معده نیز است.
این دم نوش، علاوه بر طعم معطری که دارد به هضم غذا کمک می‌کند و معالجه کننده مشکلات کبدی و پاک کننده معده نیز است.

مواد لازم:

پوست لیموترش: یک عدد

لیموترش: 4 عدد

آب: یک پیمانه

طرز تهیه:

* پوست لیموترش را در ظرفی شیشه‌ای ریخته و یک لیوان آب جوش روی آن بریزید.

* یک شب بماند روز بعد پوست لیموترش را از آب خارج کرده و آب لیموترش را به آن اضافه کنید.

* این نوشیدنی را می‌توان گرم کرده میل کنید و یا سرد بنوشید.

* در صورت تمایل برای شیرین کردن آن می‌توانید از عسل یا شکر استفاده کنید.
در تاریخ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر
کدخبر:2259منبع:هنر آشپزیتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2259.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر