طرز پخت سوپ کدو و آووکادو با دستور سرآشپز لقمه


آووکادو و کدو از انواع مواد غذایی پاییزی و زمستانی است که با استفاده از آنها می توان غذاهای خوشمزه ای تهیه کرد.

مواد لازم:

آب مرغ                                            4 فنجان  
پیاز ریز خرد شده                                یک عدد
پیازچه سبز قطعه قطعه شده                 4 تکه
سیر، ریز خرد شده                              2 حبه 
نمک و یا مزه                                     ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و سفید                            ¼ قاشق چایخوری
جوز هندی                                        ⅛ قاشق چایخوری
کدو، نازک ورقه شده                           2 فنجان
آووکادو، رسیده و خرد شده                  2 عدد


روش تهیه:

در یک قابلمه، پیاز، پیازچه و سیر خرد شده به همراه نمک، فلفل و جوز کمی تفت می دهیم و آن را با آب مرغ مخلوط می کنیم. هنگامی که جوش آمد، حرارت را کم می کنیم و بعد به مدت 15 دقیقه در قابلمه را می گذاریم. گاهی هم این مخلوط را هم می زنیم.
بعد از گذشت 15 دقیقه، کدو و آووکادو را اضافه می کنیم. حرارت را کم کرده و می گذاریم مخلوط 20 دقیقه دیگر بپزد. عد از آن در قابلمه را برداشته و بعد از چند دقیقه آن را داخل کاسه ای که قصد سرو آن را داریم می ریزیم. برای تزیین می توانید از تکه های آووکادو استفاده کنید.


نکته: برای تهیه این غذا از آووکادوی بزرگ و رسیده استفاده شود.




گ.ق

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر
کدخبر:2290منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ ششم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2290.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر