در زمستان میوه های منحصر به فردی می روید که می توان با آنها سالادی با طعمی متفاوت تهیه کرد.
مواد اولیه:
سیب قرمز و زرد و لیمو ترش از هر كدام یك عدد
كیوی دو عدد
خامه یا ماست چكیده شیرین یك پیمانه
خلال پسته و بادام 1/4پیمانه
آناناس خردشده و دانه انار و مغز پرتقال و نارنگی از هر کدام یك پیمانه
شكر چهار قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بعد از شستن میوهها، آنها را خرد كرده، خامه و شكر را به آن اضافه كنید و خلال پسته و بادام را نیز روی سالاد بریزید.
نكته: در صورت تمایل میتوانید از ژله برای چسبندگی سالاد استفاده كرد.
نكته: اگر آب لیموترش را روی تكههای سیب بچكانید رنگ آن تیره نمیشود.