سوپ ذرت با دستور سرآشپز لقمه


با ذرت تازه یا کنسروی می توان غذایی جدید تهیه کرد که طعمی متفاوت دارد.

مواد لازم:


روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
دانه ذرت 300 گرم
سیب زمینی خام تکه شده 1 عدد
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آب 1 فنجان
آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر کم چرب 2 فنجان
نمک و فلفل به میزان دلخواه


طرز تهیه:

روغن را در ماهی تابه ریخته و کرفس، پیاز و فلفل سبز را به مدت 2 دقیقه سرخ می کنیم. ذرت، سیب زمینی، آب، نمک و فلفل را اضافه کرده تا به جوش بیاید. وقتی که جوش آمد، در ظرف را گذاشته و به مدت 10 دقیقه آن را روی شعله کم قرار می دهیم.
بعد یک فنجان شیر را به همراه آرد مخلوط کرده و تا زمانی که این محلول صاف شود و حالت گلوله گلوله نداشته باشد، هم می زنیم. این مخلوط را به تدریج به سبزیجات پخته شده اضافه کنید. سپس شیر باقی مانده را اضافه کنید تا کاملا جا بیفتد. در پایان مقداری از جعفری را اضافه کنید. غذا برای سرو آماده است.

برای تزیین آن از جعفری و ذرت استفاده کنید.



ش.م

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۷ آذر
کدخبر:2303منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ هفتم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2303.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر