روش تهیه ســالاد سیبزمینی آلــمانی
اگر چاق نیستید و استرس اضافه وزن ندارید با خیال راحت این سالاد خوشمزه را میل کنید. اگر هم اضافه وزن دارید آن را تهیه کرده تا از لذتی که اعضای خانواده از خوردن این سالاد میبرند شاد شوید.
این سالاد با طعمی فوقالعاده خوشمزه، همراه خوبی در كنار غذاهای اصلی است اگر چه كالری بسیار بالایی دارد در ضمن خیلیها این سالاد را به عنوان یك وعده غذا میل میكنند. چون سرشار از پروتئین است.
مواد اولیه:
سیبزمینی متوسط و تخم مرغ پخته از هر کدام دو عدد
خیار شور نصف پیمانه
ژامبون گوشت 100 گرم
پیازچه و برگ جعفری خردشده و سس مایونز از هر کدام 1/3 پیمانه
كنسرو ذرت یك پیمانه
سس خردل و سرکه از هر کدام یك قاشق غذاخوری
فلفل ساییدهشده و نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را پوست كنده و حبه قندی درشت خرد میكنیم سپس در آب جوش ریخته با كمی نمك میپزیم. ژامبون و خیار شور را خرد میكنیم. در ظرف مورد نظر، اول سسها را ریخته با سركه وفلفل مخلوط مینماییم.
سیبزمینی را با سس مخلوط كرده و بعد بقیه مواد را اضافه نموده وهم میزنیم. سپس در ظرف مناسب سرو میكنیم.
کدخبر:2304منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۱ هفتم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2304.aspx