روش تهیه‌ی کوکوی شیرین- غذای محلی قزوین


لقمه: کوکوی شیرین یکی از چندین غذای سنتی و محلی قزوینی‌هاست.
مواد اولیه:

سیب‌زمینی متوسط: پنج عدد

تخم‌مرغ: چهار عدد

شکر: یک پیمانه

آب و گلاب: یک پیمانه

زعفران: به میزان لازم

روغن مایع و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

* سیب‌زمینی‌ها را پخته و زمانی که هنوز گرم هستند، چرخ‌کرده یا به صورت ریز رنده می‌کنیم.

* در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را هم زده، دو قاشق از شکر را به آن اضافه کرده، روغن و نمک را نیز به همراه سیب‌زمینی‌ها به آن افزوده و با هم مخلوط می‌کنیم.

* روغن را درون تابه ریخته و وقتی کمی داغ شد مایه کوکو را در آن می‌ریزیم، وقتی که خودش را گرفت آن را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و طلایی شود.

* شکر، آب، گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی دیگر روی حرارت می‌گذاریم و وقتی چند جوش خورد آن را روی کوکوهای آماده شده، ریخته و اجازه می‌دهیم تا با حرارت کم به خورد مواد برود، سپس آن را سرو می‌کنیم.
در تاریخ ۱۳۹۱ جمعه ۱۰ آذر
کدخبر:2336منبع:مجله آشپزی خانواده سبز تاریخ انتشار:۱۳۹۱ دهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2336.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر