آشنایی با روش تهیه لیمو شکری


لیمو شکری را با چای میل کرده و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.
مواد لازم:

لیمو ترش تازه 500 گرم

شکر 250 گرم

طرز تهیه:

* لیموها را شسته و خوب خشک کنید.

* سپس آن‌ها را به صورت ورقه‌های نازک برش دهید.

* هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.

* در یک شیشة تمیز کمی از ورقه‌های لیمو را قرار داده سپس روی آن مقداری شکر بریزید و این کار را ادامه دهید تا شکر و لیموها تمام شوند. (در صورت تمایل می‌توانید چند شاخه نعنا هم لابه‌لای لیموها قرار دهید).

* سپس در شیشه را محکم ببندید و به مدت 15 روز در آفتاب قرار دهید بعد از این مدت شیشه را در یخچال نگهداری کنید.

** نکته

لیمو شکری بعد از صرف غذا به هضم غذا و رفع نفخ معده بسیار کمک می‌کند.
در تاریخ ۱۳۹۱ جمعه ۱۰ آذر
کدخبر:2339منبع:هنر آشپزیتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2339.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر