آشنایی با روش تهیه لیمو شکری
لیمو شکری را با چای میل کرده و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.
مواد لازم:
لیمو ترش تازه 500 گرم
شکر 250 گرم
طرز تهیه:
* لیموها را شسته و خوب خشک کنید.
* سپس آنها را به صورت ورقههای نازک برش دهید.
* هستههای آنها را جدا کنید.
* در یک شیشة تمیز کمی از ورقههای لیمو را قرار داده سپس روی آن مقداری شکر بریزید و این کار را ادامه دهید تا شکر و لیموها تمام شوند. (در صورت تمایل میتوانید چند شاخه نعنا هم لابهلای لیموها قرار دهید).
* سپس در شیشه را محکم ببندید و به مدت 15 روز در آفتاب قرار دهید بعد از این مدت شیشه را در یخچال نگهداری کنید.
** نکته
لیمو شکری بعد از صرف غذا به هضم غذا و رفع نفخ معده بسیار کمک میکند.
کدخبر:2339منبع:هنر آشپزیتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2339.aspx