معرفی صنایع غذایی بهپاک یا سبحان


شركت صنعتی بهپاك یا سبحان، در سال 1347 در بهشهر تاسیس شد.

تاسیس و سرمایه شرکت

شركت صنعتی بهپاك (سهامی عام) در تـاریخ 14/6/1347 تحت شماره 84 در اداره ثبت شركتهای شهرستان بهــشهر به ثبت رسیده است و طبق تصمیم مجمع عـمومی فوق‌العاده مورخه 21/12/73 نوع شركــت به سهامی عام تبدیل گردیده است. ســهام شركت‌ درتاریخ 21‌/3/374 درسازمان بورس‌ اوراق‌‌بهادار تـــهران پذیرفته وازتاریخ31/5/1374 مورد‌معامله قرار گرفت. سرمایه شركت دربدو تأسـیس مبلغ 5/212میلیون ریال منقـــسم به 4250 سهم 50000ریالی با نام بوده است.كه درطول 39 سال فـعالیت طی هشت مرحله از مبلغ 5/212 میلیون ریال به مبلغ 80 میلــیارد ریال منقسم به 80 میلــیون سهم یكــهزارریالی با نام افــزایش یافته است.آخرین ‌‌‌‌افــزایش ‌‌‌‌‌‌‌سرمایه طبق مصـوبه مجمع عـمومی فوق العاده مورخ 14/12/81 طی یك مرحله از 40 میلیاردریال به 80 میلیارد ریال انجام پذیرفت .


موضوع فعالیت شرکت

به استناد ماده2 اساسنامه‌عبارتست‌از تاسیس و بهره برداری كارخانجات پنبه‌پاك‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌كنی، روغن كشی، پروتئین‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیاهی‌‌وكارخانجات دیگروهمچنین كارهای تولیدی وبازرگانی، سرمایه گذاری، صادرات، واردات و انجام هر نوع عملیات و معاملات كه بصورت مستقیم یا غیرمستقیم مرتبط با موضوع شركت باشد.

محصولاتی که اکنون در گروه شرکت های بهپاک تولید می شود به شرح زیر است:

1- روغن خام (سویا،کلزا،آفتابگردان وپنبه دانه)
2- انواع کنجاله دانه های روغنی
3- پروتئین سویا
4- لسیتین
5- لینتر
6- روغن زیتون
7- کنسرو زیتون


کنترل کیفیت

در این شرکت از بدو ورود مواد اولیه تا تولید محصول نهایی، کیفیت پایش می شود; حتی کیفیت آب مصرفی واحدها از نظر شیمیائی و میکروبی و کیفیت دانه مصرفی و سایر مواد واسطه تولیدی بررسی می شود.
کنترل کیفیت در حال حاضر شامل چهار قسمت آزمایشگاه میکروبی، آزمایشگاه فیزیکی، آزمایشگاه شیمیائی و تصفیه فاضلاب و محیط زیست می باشد. 

در آزمایشگاه میکروبی طی برنامه ای مدون از آبهای مصرفی، کنجاله، لسیتین، پروتئین و آرد بلغور تولیدی توسط کارشناس میکروبی نمونه برداری و آزمایشات مربوطه انجام می گیرد. 
در آزمایشگاه شیمیائی انواع آزمونهای تخصصی انجام می گیرد که برخی از آنها عبارتند از :
تعیین درصد پروتئین و روغن در کنجاله، دانه های مصرفی،پروتئین و بلغور تولیدی، تعیین درصد خاکستر کل و نامحلول در اسید در کنجاله، تعیین درصد لینتر باقیمانده در تخم پنبه، تعیین درصد نمک پروتئین طعم دار و انواع مواد اولیه مصرفی آن، تعیین اسیدیته ، پراکسید، عدد یدی و فسفر روغن و آنالیز لسیتین طبق پارامترهای کنترلی مذکور در استاندارد ملی.

فعالیت های آزمایشگاه فیزیکی عبارتند از :
تعیین افت دانه تحویلی (تعیین درصد رطوبت و مواد خارجی مازاد)، تعیین رنگ روغن و لسیتین، اندازه گیری ویسکوزیته لسیتین، تعیین رطوبت کنجاله و پروتئین تولیدی به صورت روتین، تعیین لرد روغن، بررسی کنجاله و پروتئین تولیدی از نظر پارامترهای ظاهری مانند رنگ
کلیه روشهای آزمون مورد استفاده از استانداردهای معتبر دنیا مانند ISO,AOCS,ISIRI و ... اخذ شده اند.
علاوه بر این فعالیتها کنترل و تائید کلیه اقلام بسته بندی شامل سلوفان، کارتن، نوار چسب، پاکت، بشکه لسیتین و ... ، و نظارت بر بسته بندی و بارگیری انواع محصولات از جمله وظایف آزمایشگاه است.
در این آزمایشگاه کنجاله، لسیتین و پروتئین مشابه تولیدی شرکتهای رقیب تحت آزمایش و مقایسه صورت گرفته تا موقعیت کیفیت محصولات تولیدی شرکت در بازار شناسایی شود.
آزمایشگاه مجهز به تجهیزات پیشرفته زیر با مارکهای معتبر بوده و هم اکنون نیز در حال توسعه است:
1) گاز کروماتوگراف (GC )
2) اسپکتروفوتومتر
3) ویسکومتر
4) سانتریفوﮊ
5) رنگ سنج (Lovibond)
6) رنگ سنج (Gardner)
7) کوره
8) انواع رطوبت سنج دانه و کنجاله
9) دستگاه فلاش
10) انکوباتور
11) بن ماری
12) همزن با دور بالا
13) اتوکلاو
14) ترازوی دقیق با دقت یک ده هزارم
وسائل و محلولهای آزمایشگاه نیز جهت افزایش دقت و صحت آزمایشات به طور مستمرکالیبر می گردند.
تکنسینهای آزمایشگاه، متعهد و متخصص هستند و جهت ارتقاء سطح دانش پرسنل همواره کلاسهای آموزشی برگزار می گردد.
همچنین کارشناسان در کنگره های تخصصی مربوط به روغن ها و چربیها، همچنین تدوین استانداردهای مرتبط، شرکت در نمایشگاههای مواد غذایی، همکاری در برگزاری کنگره های مرتبط با محیط زیست و ارائه مقالات در مجلات مربوطه حضور فعالانه دارند. 

فعالیت های قسمت تصفیه آب شامل بازدید روزانه از نقاط استقرار بک فیلترها و کاهنده های صدا، محوطه کارخانه، کلرزنی چاههای آب، تصفیه آب ورودی، همچنین پیگیری موضوعات زیست محیطی می شود.

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر
کدخبر:2365منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوازدهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2365.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر