دستور تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر کممبر


پنیر کممبر از مهمترین پنیرهای فرانسوی است که به پنیر عشق مشهور شده است.

به گزارش لقمه، کممبر دارای طعمی متفاوت و تند می باشد که هر چه بیشتر برسد نرمتر و بوی آن تند تر می گردد. سطح بیرونی این پنیر با کپک خوراکی سفید رنگ به طور کامل پوشانده شده است. کممبر دارای بافت نرم و کش دار است كه به عنوان مزه همراه بیسکویت نمکی، کراکر، انگور، هندوانه، بادام تفت داده و انجیر می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط     یک عدد
کره                            20 گرم
سیر له شده                یک حبه 
جعفری تازه و خرد شده  یک قاشق غذاخوری 
ژامبون گوشت             50 گرم
قارچ                            2 عدد
فلفل دلمه ای               یک عدد
پنیر کممبر                  50 گرم



طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی شسته شده را درون فویل می‌پیچیم و داخل فر می‌گذاریم. پس از 45 دقیقه خارج کرده و کمی بعد از سرد شدن، از وسط دو نیم کرده و گوشت داخل آن را با قاشق جدا می‌کنیم و با کره، سیر، ژامبون خرد شده، قارچ، فلفل، جعفری و مخلوط کرده و مجدداً داخل سیب زمینی را پر می‌کنیم.
پنیر کممبر را بر روی سیب زمینی ریخته و داخل فر به مدت 5 دقیقه قرار می‌دهیم. سیب زمینی تنوری آماده سرو است.


در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر
کدخبر:2372منبع:کالهتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوازدهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2372.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر