پنیر کممبر از مهمترین پنیرهای فرانسوی است که به پنیر عشق مشهور شده است.
به گزارش لقمه، کممبر دارای طعمی متفاوت و تند می باشد که هر چه بیشتر برسد نرمتر و بوی آن تند تر می گردد. سطح بیرونی این پنیر با کپک خوراکی سفید رنگ به طور کامل پوشانده شده است. کممبر دارای بافت نرم و کش دار است كه به عنوان مزه همراه بیسکویت نمکی، کراکر، انگور، هندوانه، بادام تفت داده و انجیر می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط یک عدد
کره 20 گرم
سیر له شده یک حبه
جعفری تازه و خرد شده یک قاشق غذاخوری
ژامبون گوشت 50 گرم
قارچ 2 عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
پنیر کممبر 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی شسته شده را درون فویل میپیچیم و داخل فر میگذاریم. پس از 45 دقیقه خارج کرده و کمی بعد از سرد شدن، از وسط دو نیم کرده و گوشت داخل آن را با قاشق جدا میکنیم و با کره، سیر، ژامبون خرد شده، قارچ، فلفل، جعفری و مخلوط کرده و مجدداً داخل سیب زمینی را پر میکنیم.
پنیر کممبر را بر روی سیب زمینی ریخته و داخل فر به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم. سیب زمینی تنوری آماده سرو است.