افزایش 3315 تنی تولید گوشت قرمز در پایتخت
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان تهران با بیان جزئیات اقدامات انجام شده در رابطه با اجرای طرح خوداتکایی گوشت قرمز این استان، از افزایش تولید 3315 تنی گوشت قرمز در پایتخت خبر داد.
به گزارش لقمه، سیدمحمد موسوی در خصوص اقدامات انجام شده برای اجرای طرح خوداتکایی گوشت قرمز در استان تهران، اظهارداشت: از ابتدای سال تاکنون 171 واحد دامداری در استان تهران فعال شده که از این تعداد 89 واحد نیمه فعال و 82 واحد غیرفعال بوده اند.
وی با اشاره به اینکه در مجموع از ابتدای سال تاکنون در حدود 19 هزار راس ظرفیت پرواربندی جدید ایجاد شد، گفت: از این میزان ظرفیت پرواربندی، 25 درصد دام های پرواری سبک و 75 درصد دام های پرواری سنگین هستند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان تهران، افزود: براساس آمارهای موجود، واحدهایی که تاکنون کار پرواربندی را شروع کرده اند در یک دوره تولید، حدود 3 هزار و315 تن به میزان تولید گوشت کشور اضافه کرده اند.
این مقام مسئول با بیان اینکه حدود 187 میلیارد ریال تسهیلات با سود 7 درصد از محل طرح توسعه بخش کشاورزی به تولیدکنندگان این بخش پرداخت شده است، افزود: با فعال شدن 171 واحد دامداری در استان تهران برای 269 نفر اشتغال ایجاد شده است.
کدخبر:2374منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوازدهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2374.aspx