روش تهیه رشته پلوی قالبی با مرغ تكه‌ای


رشته پلو از انواع غذاهای ایرانی است که معمولا آن را با گوشت مرغ و گوشت چرخ کرده یا به صورت گوشت قلقلی طبخ می کنند.

مواد اولیه:

رشته پلویی و خرما از هر کدام 500گرم
برنج یک كیلوگرم
روغن و کشمش از هر کدام 200 گرم
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
مرغ تكه شده نصف یک عدد
پیاز یک عدد
دارچین و نمک به میزان لازم
كره یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

گوشت مرغ را با پیاز و نمك بگذارید تا پخته شود ولی له و ریش نشود. كشمش و خرما را در مقداری روغن تفت دهید. برنج را كه از قبل خیس كرده‌اید در آب جوش ریخته و رشته پلویی را در آن بریزید و آرام مخلوط كنید بعد از نرم شدن برنج، آبكش كنید ته دیگ را مقداری آب و روغن داغ ریخته سه كفگیر برنج را روی روغن پهن كنید مقداری خرما و كشمش روی پلو بریزید و دو كفگیر برنج و مرغ را لابه‌لای پلو قرار دهید و مقداری دارچین بپاشید. بقیه خرما و كشمكش را لایه به لای برنج در دیگ ریخته و به همین ترتیب برنج را روی هم بریزید تا كامل شود و در آخر زعفران ساییده و خیس كرده را روی برنج قرار دهید.

وقتی بخار برنج بیرون زد حرارت را كم كرده آب روغن داغ را روی پلو بدهید و آن را به مدت یك ساعت تا یك ساعت و ربع دم كنید. برای سرو غذا برنج را داخل ظرف برگردانده و آن را با پلوی زعفرانی، خرما، گردو و هویج سرخ شده تزیین نمایید. می‌توان انتهای دیگ را سیب‌زمینی یا كاهو قرار دارد و از ته دیگ آنها استفاده كرد.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ آذر
کدخبر:2395منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ سيزدهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2395.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر