خیلی از كیك های گیاهی خوشمزه تر از كیك های تهیه از فرآورده های حیوانی هستند. گاهی اوقات نیز تشخیص تفاوت بین آنها مشكل می باشد.این نمونه را حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
سویا یا برنج 1 فنجان
سركه سیب 1 قاشق
پودر كاكائو مقداری
شیرین ساز 2/1،1 فنجان
جوش شیرین 2/1،1 قاشق چایخوری
آرد سفید 1 فنجان
جانشین تخم مرغ 2 قاشق چایخوری
آب 4/1 فنجان
وانیل 1 قاشق چایخوری
كره سویا 2/1 فنجان
طرز تهیه:
فر را قبل از پخت كیك با درجه حرارت 350 گرم كنید. ظرف كیك را چرب و كمی آرد بپاشید. شیر و سركه را مخلوط. كاكائو، شیرین ساز، جوش شیرین و آرد را اضافه و مخلوط كنید. جانشین تخم مرغ و آب را اضافه و مخلوطی یكدست تهیه نمایید. تمام مواد را با همزن برقی بزنید. مواد را در قالب مورد نظر بریزید و داخل فر با حرارت 370 درجه فارنهایت یا 185 درجه سانتی گراد به مدت 35-30 دقیقه بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردانید و بگذارید به مدت 2-1 ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب در بیاورید.
* جانشین تخم مرغ، ماده جایگزینی برای تخم مرغ است که گیاهخواران در رژیم غذایی خود استفاده می کنند.