روش پخت سوپ شلغم


شلغم یکی از خوراکی های پاییزی و زمستانی است که خاصیت درمانی بسیاری نیز دارد. در زیر دستور تهیه سوپی مقوی که با شلغم تهیه می شود، آموزش می دهیم. این سوپ برای سرماخوردگی بسیار مفید است.

مواد اولیه:

    هویج خردشده سه عدد
    شلغم خردشده چهار عدد
    سیب‌زمینی خردشده سه عدد
    كرفس خردشده سه ساقه
    آب گوشت یا مرغ چهار لیوان
    نمك و فلفل به میزان لازم
    كره 50 گرم

 

طرز تهیه:

هویج، سیب‌زمینی، شلغم و كرفس را با كمی آب بپزید بعد آب گوشت را به آن اضافه كنید.  وقتی سوپ آماده شد كره، نمك و فلفل را به آن بریزید. هر چه آب این سوپ كمتر شود و به صورت غلیظ شده در آید از كیفیت بهتری برخوردار می‌باشد.

نكته: در صورت نبود آب گوشت از یك تكه گوشت یا مرغ استفاده كنید.

 

در تاریخ ۱۳۹۱ جمعه ۱۷ آذر
کدخبر:2427منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ هفدهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2427.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر