پودینگ انار با دستور سرآشپز لقمه؛ دسر شب یلدا


انار یکی از میوه هایی است که در شب یلدا مورد استفاده قرار می گیرد. شما می توانید با آن دسرهای خوشمزه نیز تهیه کنید.

مواد لازم:

شیر                   نیم لیتر

شکر                 40 گرم

نشاسته            40 گرم

تخم مرغ             1 عدد

نمک و وانیل         به مقدار دلخواه 



طرز تهیه:

نشاسته را با کمی شیر سرد حل کنید. بقیه شیر را با شکر و نمک مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. نشاسته حل شده را به این مخلوط اضافه کنید تا یک جوش بزند. زرده را با وانیل مخلوط و به شیر و نشاسته اضافه کنید. سفیده را با همزن بزنید تا سفت شود، بعد به مایع روی حرارت اضافه و مرتب به هم بزنید تا صاف و یک دست شود.
 
بعد این مخلوط را از روی حرارت بردارید. از قبل، قالب مورد نظرتان را باید با آب سرد خیس کنید. سپس از مواد داخل قالب بریزید و انار دانه شده را درون مخلوط بریزید.

نکته: برای اینکه انارها فقط به ته قالب نرود، مقداری از آن را نگه دارید. مخلوط را داخل یخچال بگذارید تا کمی خنک شود. بعد از گذشت چند دقیقه از خنک شدن آن، انارهای مابقی را روی مخلوط بریزید تا روی پودینگ هم انار باقی بماند.

پودینگ بعد از سرد شدن کامل، آماده سرو کردن است.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۰ آذر
کدخبر:2469منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2469.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر