روش تهیه اسپاگتی با سبزیجات فصل


اگر شما هم رژیم گیاهخواری دارید و همچنان به دنبال غذاهای جدیدی که با سبزیجات فصل درست می‌شوند هستید، این هفته یک غذای خوشمزه ایتالیایی را به شما پیشنهاد می‌کنیم که با انواع سبزی‌های بهاری پخته می‌شود. در این اسپاگتی به جای گوشت از مخلوط باقالاسبز، نخودفرنگی و لوبیا سبز استفاده شده است.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

- پاستای رشته‌ای (اسپاگتی)؛ 500 گرم
- باقالای ریز؛ 160 گرم یا یک پیمانه سرپر (از پوست دوم جدا شود)
- کره؛ 40 گرم
- کرفس؛ یک ساقه (خرد شود)
- نخود فرنگی؛ 160 گرم
- خامه؛ یک و یک‌چهارم پیمانه
- پنیر پارمسان؛ 50 گرم
- لوبیا سبز تازه؛ 100 گرم (پاک کرده و خرد شود)
- نمک و فلفل؛ به میزان لازم



روش پخت:

1 - قابلمه‌ای را تا نیمه آب کرده، پس از اضافه کردن مقداری نمک و روغن مایع، روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید. سپس پاستا را در آب در حال جوش بریزید و مدت یک ربع حرارت دهید و پس از گذشت این مدت، پاستا را در سبدی آبکشی کنید.

2- در این فاصله، قابلمه دیگری حاوی آب روی اجاق‌گاز قرار دهید و صبر کنید تا آب بجوشد، سپس لوبیا سبز را در آب بریزید و بگذارید بپزد. در مراحل پایانی پخت، باقالا را نیز اضافه کنید و مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا باقالا نیز بپزد. در ظرف دیگری نخودفرنگی را نیز آب‌پز کنید.

3 - کره را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود، سپس کرفس خرد شده را در کره تفت دهید. پس از آن، نخود فرنگی را همراه با خامه اضافه کنید و 3 دقیقه حرارت دهید.

4 - حالا لوبیا سبز، باقالاسبز و پنیر را در مخلوط نخودفرنگی و کرفس بریزید و پس از اضافه کردن کمی نمک و فلفل، به مدت یک دقیقه حرارت دهید.
در پایان اسپاگتی یا همان پاستای رشته‌ای را در ظرف مورد نظر بریزید و سس سفید را همراه مخلوط سبزیجات روی آن بریزید و با قاشق کمی با هم مخلوط کنید.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۰ آذر
کدخبر:2478منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2478.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر