پیشگیری از سرطان پستان با مصرف زیاد میوه و سبزی


متخصصان دانشکده پزشکی‌ هاروارد در آمریکا تاکید کردند که یک رژیم غذایی حاوی حجم زیادی از میوه‌ها و سبزی‌ها در پیشگیری از سرطان پستان تاثیر فوق‌العاده‌ای دارد.

به گزارش لقمه، این متخصصان با انتشار مقاله جدیدی در این خصوص در مجله انیستیتو ملی سرطان آمریکا خاطرنشان کردند: ‌کاروتنوئیدها که از ترکیبات اصلی میوه‌ها و سبزی‌ها هستند خواص آنتی‌اکسیدانی فوق‌العاده‌ای دارند تا حدی که می‌توانند مانع از سرطانی شدن سلول‌های پستان شوند. این ترکیبات روی مکانیزم‌هایی از بدن نظیر سیستم دفاعی تاثیر مفید و چشمگیری دارند.

طالبی،‌ پرتقال، فلفل، هویج، اسفناج و سیب‌زمینی شیرین جزو خوردنی‌های غنی از ریزمغذی‌های کاروتنوئیدی هستند.

متخصصان هاروارد با بازبینی تعداد قابل توجهی از مطالعات بین‌المللی به این نتایج دست یافته‌اند. میوه‌ها و سبزی‌های غنی از کاروتنوئید خواص بسیاری برای سلامتی دارند که از جمله مهمترین آنها کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان است.

در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۲ آذر
کدخبر:2500منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و دوم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2500.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر