میگوی كبابــی با سس انار برای شب یلدا


معمولا یکی از غذاهایی که برای شب یلدا تهیه می کنند از نوع غذاهای دریایی است. بد نیست میگوی کبابی با سس انار را امتحان کنید.

مواد اولیه:

زعفران ساییده‌ و حل‌شده درآبجوش یك قاشق سوپخوری
تخم گشنیز آسیاب‌شده یك قاشق سوپخوری
سیر رنده‌شده دو حبه
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
میگو 20 عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

زعفران، تخم گشنیز، سیر، نمك، فلفل و روغن زیتون را مخلوط كنید. میگو‌ها را از قبل پاك كرده و شسته به مواد اضافه كنید و حدود یك ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا مزه‌دار شود. میگوها را به سیخ‌هایی كه كمی چرب كرده‌اید بكشید. آنها را كباب كرده در ظرف دلخواه ریخته تزئین و سرو نمایید.

مواد لازم سس انار:

آب انار یک چهارم پیمانه
رب انار یک چهارم پیمانه
شكر یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

آب انار، رب انار و شكر را مخلوط كرده در سس‌خوری بریزید و كنار میگو سرو كنید. در صورت تمایل می‌توانید از سس انار آماده استفاده كنید.

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۲۵ آذر
کدخبر:2520منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و پنجم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2520.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر