مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران کشور گفت: قاچاق به ترکیه، گرایش بیشتر به مصرف گوشت گوساله و دلالی دلایل پائین نیامدن قیمت گوشت گوساله است.
به گزارش لقمه، سعید سلطانی سروستانی در پاسخ به اینکه چرا قیمت گوشت گوساله پائین نمیآید؟ گفت: از 2 سال پیش که قیمت گوساله در ترکیه بیشتر شده است،دستهای پنهانی وجود دارد که گوساله را به این کشور قاچاق میکنند.
*تغییر فرهنگ مصرف گوشت در کشور
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران کشور افزود: همچنین طی سالهای گذشته فرهنگ استفاده از گوشت و محصولات پروتئنیی نیز تغییر یافته و گرایش مردم به گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفندی بیشتر شده است.
*رژیمیها به دنبال گوشت گوساله
وی افزود: گوشت گوساله چربی و استخوان کمتری دارد و به همین دلیل امروزه که آمار افزایش وزن بیشتر شده مردم تمایل بیشتری به گوشت با چربی کمتر دارند.
سلطانی افزود: از سوی دیگر بر خلاف گذشته مردم بیشتر خواهان گوشت بدون استخوان و یا با استخوان کمتر هستند و به همین دلیل گوشت گوساله نسبت به گوسفندی بیشتر استفاده میشود.
*نقش دلالی در افزایش قیمت گوساله
سلطانی همچنین نقش دلالی و واسطهگری را در افزایش قیمت گوشت گوساله موثر دانست و گفت: گوساله به قیمت مناسبتری از سوی تولیدکننده به فروش میرسد اما زمانی که به دست مصرفکننده میرسد قیمت بالاتری دارد.
وی ادامه داد: متوسط فروش گوسفند زنده در کشور کیلویی 7 هزار و 900 تومان است اما زمانی که به تهران میرسد به کیلویی 10 هزار تومان فروخته میشود.
بر این اساس، چندین ماه است قیمت گوشت گوساله با سبقت گرفتن از گوشت گوسفندی به کیلویی 25 هزار تومان رسیده است.