لقمه: خوراکی که مدتی است به صورت فراگیر در کشور ما رایج شده و در گوشه و کنار شهر به علاقمندان عرضه می شود روش تهیه بسیار ساده ای دارد.
مواد لازم:
کنسرو ذرت : 1 عدد
قارچ خرد شده : 50 گرم
کره گیاهی : 30 گرم
پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن : 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
آبلیموی تازه : 1 قاشق سوپخوری
مایونز در صورت دلخواه
طرز تهیه:روش اول:1. قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.
2. کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.
3. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
4. کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.
نکته: دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.
روش دوم:رای تهیه ذرت مکزیکی در خانه روش دیگری هم وجود دارد که در آن به جای استفاده از کنسرو ذرت خود اقدام به دانه کردن و پخت ذرت می کنید. این روش بدین شرح است:
برای دانه کردن ذرت، بهترین کار این است ابتدا یک ردیف از ذرت را با چاقو خارج می کنیم .
سپس به را حتی با انگشت ویا سر چاقو بقیه دانه های ذرت را خارج می کنیم .
دانه های ذرت را با سه قاشق غذا خوری آب ونمک به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰درصد یا ۹۰۰ وات در مایکروفر می پزیم .اگه مایکروفر نداشتیم می توانیم آنها را بخارپز کنیم ویا حدود نیم ساعت در دیگ زودپز بپزیم .
کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم و سپس ذرت ها را در آن تفت مختصر می دهیم و آویشن و فلفل قرمز را هم به آن اضافه می کنیم (میزان فلفل وآویشن دل به خواه هست )
در آخر ذرت ها را ازروی حرارت بر می داریم وسس مایونز وآبلیمو را به ان اضافه می کنیم ومخلوط می کنیم تا به خورد ذرت ها بره .
ذرت مکزیکی ما اماده است .نوش جان .
می توانید از چیپس خلالی وقارچ تفت داده شده هم در آن استفاده کنید .