طرز تهیه ذرت مکزیکی


لقمه: خوراکی که مدتی است به صورت فراگیر در کشور ما رایج شده و در گوشه و کنار شهر به علاقمندان عرضه می شود روش تهیه بسیار ساده ای دارد.
مواد لازم:

کنسرو ذرت : 1 عدد
قارچ خرد شده : 50 گرم
کره گیاهی : 30 گرم
پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن : 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
آبلیموی تازه : 1 قاشق سوپخوری
مایونز در صورت دلخواه


طرز تهیه:

روش اول:
1. قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.


2. کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.


3. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.


4. کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.


نکته: دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.




روش دوم:
رای تهیه ذرت مکزیکی در خانه روش دیگری هم وجود دارد که در آن به جای استفاده از کنسرو ذرت خود اقدام به دانه کردن و پخت ذرت می کنید. این روش بدین شرح است:

برای دانه کردن ذرت، بهترین کار این است ابتدا یک ردیف از ذرت را با چاقو خارج می کنیم .





سپس به را حتی با انگشت ویا سر چاقو بقیه دانه های ذرت را خارج می کنیم .



دانه های ذرت را با سه قاشق غذا خوری آب ونمک به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰درصد یا ۹۰۰ وات در مایکروفر می پزیم .اگه مایکروفر نداشتیم می توانیم آنها را بخارپز کنیم ویا حدود نیم ساعت در دیگ زودپز بپزیم .



کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم و سپس ذرت ها را در آن تفت مختصر می دهیم و آویشن و فلفل قرمز را هم به آن اضافه می کنیم (میزان فلفل وآویشن دل به خواه هست )



در آخر ذرت ها را ازروی حرارت بر می داریم وسس مایونز وآبلیمو را به ان اضافه می کنیم ومخلوط می کنیم تا به خورد ذرت ها بره .


ذرت مکزیکی ما اماده است .نوش جان .

می توانید از چیپس خلالی وقارچ تفت داده شده هم در آن استفاده کنید .


در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ آذر
کدخبر:2530منبع:بیتوته و مطبخ رویاتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و ششم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2530.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر