کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی:
سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است


کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی گفت : سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است و استفاده از آن موجب تقویت دستگاه گوارش می شود.

به گزارش لقمه، دکتر نسرین حاجی سید جوادی در گفت و گویی افزود: استفاده از سماق موجب تقویت دستگاه گوارش و کبد می شود و از سوء هاضمه ، تورم معده و التهاب در دستگاه گوارش جلوگیری می کند.

وی خاطرنشان کرد: سماق دارای خاصیت سم زدایی و ضدالتهاب برای کبد است در موارد تهوع ، استفراغ و اسهال به خصوص اسهال خونی استفاده از سماق بسیار موثر است .

به گفته وی این ماده خوراکی دارای اثرات ضد میکروبی است و همچنین این ماده به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن عمل می کند.علاوه براین درمتون پزشکی قدیم از سماق به عنوان کاهش دهنده اسید اوریک یاد شده است به همین دلیل از قدیم سماق را به همراه کباب استفاده می کردند که بدن فرد بتواند اسید اوریک حاصل از هضم کباب را تا حدی کاهش دهد.

حاج سید جوادی اظهار داشت : خوردن مرتب سماق برای مبتلایان به دیابت وهمچنین برای برطرف کردن بی اشتهایی، تب، روماتیسم و نقرس مفید است .

به گفته وی سماق همچنین کاهش دهنده قند خون است زیرا نتایج تحقیقات نشان می دهد که سماق از طریق آنزیم آلفا آمیلاز ، قند خون را کاهش می دهد. آنزیم آلفا آمیلاز قندهای سنگین را تبدیل به قندهای ساده می کند.

حاج سید جوادی خاطرنشان کرد : سماق اثر ضد میکروبی قوی بر روی تعداد زیادی از میکروارگانیسم های خطرناک و بیماری زا در بدن دارد و می تواند مانند آنتی بیوتیک برای بدن عمل کند.

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۲ دي
کدخبر:2585منبع:ایرنا تاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2585.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر