نوشیدنی های سرد زمستانی


سرمای هوا را دیگر کاملا می‌توان احساس کرد. سرمایی که ناخودآگاه سبب می‌شود گرما برایمان عزیز و ارزشمند شود! برای همین است که در فصل سرما می‌رویم سراغ گرما. البته به شرطی که فوت‌و‌فن تهیه یک نوشیدنی گرم و مفید را بدانید.
لقمه: سرمای هوا را دیگر کاملا می‌توان احساس کرد. سرمایی که ناخودآگاه سبب می‌شود گرما برایمان عزیز و ارزشمند شود! برای همین است که در فصل سرما می‌رویم سراغ گرما. این گرما با یک نوشیدنی خوشمزه برایتان مهیا می‌شود البته به شرطی که فوت‌و‌فن تهیه یک نوشیدنی گرم و مفید را بدانید. انواع دمنوش‌های ایرانی کنار آتش زیبای شومینه زندگی را هرچند برای دقایقی کوتاه لذتبخش می‌کند. شاید دوست داشته باشید یک فنجان قهوه میل کنید. شاید هم جزو آدم‌هایی هستید که دوست دارید کنار آتش گرم شومینه یک نوشیدنی خنک بنوشید.دقیقا به همین دلیل است که ما به شما اطمینان می‌دهیم تا با هر ذائقه‌ای که دارید این نوشیدنی ها را بپسندید. اگر شک دارید بخوانید تا مثل ما مطمئن شوید.




شیر خرمالو


مواد لازم:

هلو: یك عدد
خرمالو: یك عدد
شیر: یك فنجان
یخ: 5 مكعب
شكر: یك قاشق مرباخوری


روش تهیه:

خرمالو را از پوست خارج كنید. همچنین هسته هلو را جدا كرده و همراه شیر، شكر و یخ در پارچ مخلوط‌كن بریزید و به مدت فقط 20 ثانیه با سرعت پایین مخلوط كنید. به همین سادگی كه گفته شد.

فوت آشپزی:

مواد را حتما به مدت كمی مخلوط كنید تا تكه‌های خرمالو و هلو را زیر دندان‌تان احساس كنید و لذت ببرید.



پشن كاكتل


مواد لازم:

پشن فروت: یك عدد
آب یا شیر نارگیل: یك فنجان
آب آناناس: یك فنجان
یخ: 5 مكعب

روش تهیه:

مواد گفته شده را به غیر از یخ درون پارچ میكسر بریزید و مدت 30 ثانیه میكس كنید و همراه یخ درون لیوان بریزید. از تکه‌های آناناس در این نوشیدنی استفاده کنید.




هنـگور


مواد لازم:

آب هویج: یك فنجان
پرتقال: یك عدد
انگور: 6 تا 8 حبه
یخ: 5 مكعب


روش تهیه:

آب پرتقال را گرفته و همراه آب هویج و انگور درون پارچ بریزید و به مدت 30 ثانیه میكس كنید و همراه یخ درون لیوان بریزید. با انگور یا هویج آن را تزیین كنید. تركیب بسیار خوش‌طعمی است.

نكته سلامت:

هویج گیاهی شیرین، خوشمزه، اشتهاآور و فعال کننده سیستم گوارش است.

فوت آشپزی:

اگر انگوردر دسترستان نیست از آب انگور استفاده كنید.




آیس تی هلو


مواد لازم:

چای دم كشیده: یك فنجان
هلو: یك عدد
یخ: 5 مكعب
شكر: یك قاشق غذاخوری


روش تهیه:

5دقیقه صبر كنید تا چایتان مقداری سرد شود، سپس همراه هلو، یخ و شكر درون پارچ میكسر بریزید و به مدت 30 ثانیه میكس كنید.

نکته:

بدون مخلوط‌کن نیز می‌توانید این یخ چای را درست کنید. به این ترتیب که آب هلو را بگیرید و به همراه چای و یخ درون لیوان بریزید و هم بزنید.
در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۲ دي
کدخبر:2589منبع:مجله آشپزی ایده آلتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2589.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر