طرز تهیه پلو نخودفرنگی پاكستانی


دستور زیر یکی از انواع غذاهای پاکستانی است که با مواد اولیه برنج و نخودفرنگی تهیه می شود.

مواد اولیه :

برنج چهار پیمانه
فلفل‌سیاه چهار دانه
نخودفرنگی نیم كیلوگرم
پیاز دو عدد
سیر چهار حبه
هل چهار عدد
هویج یك عدد
نمك، زردچوبه، روغن و دارچین به میزان لازم


طرز تهیه:


برنج را به مدت 45 دقیقه با نمك خیس می‌كنیم. پیازها را رنده كرده و با زردچوبه تفت می‌دهیم، سپس سیر رنده شده را اضافه كرده و سرخ می‌كنیم. بعد هویج رنده شده را اضافه كرده و به آن دانه‌های فلفل‌سیاه و هل آسیاب‌شده اضافه می‌كنیم، وقتی عطر آن در فضا پیچید، نخودفرنگی‌ها را اضافه كرده و در مرحله‌ آخر دارچین ریخته و خاموش می‌كنیم و مواد فوق را در برنج ریخته و می‌گذاریم پخته شوند تا‌ آب آن تمام شود، سپس دم‌كنی را می‌گذاریم تا دم بكشد.

در صورت تمایل می‌توانید، مقداری گل‌كلم را هم اضافه كنیم یا برنج را به صورت آبكش بپزید.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۴ دي
کدخبر:2613منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ چهارم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2613.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر