لذت خوردن کباب مکزیکی را تجربه کنید


غذاهای مکزیکی به علت طعم و ادویه شان مشهور هستند. در این دستور روش تهیه کباب مکزیکی را آموزش می دهیم.

مواد اولیه :

فیله گوساله 600 گرم

سركه قرمز 4/1پیمانه

روغن زیتون یك قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری

سیر رنده شده دو قاشق سوپخوری

شكر یك قاشق سوپخوری

پودر زیره سبز یك قاشق مرباخوری

نمك، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم




طرز تهیه:

فیله‌ها را برش داده و با استیك‌كوب می‌كوبیم سپس فیله‌ها را به صورت نوارهای باریك و بلند برش می‌دهیم. بقیه مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط می‌كنیم و فیله‌ها را داخل مواد می‌گذاریم تا مزه‌دار شوند. سپس فیله‌ها را به صورت مارپیچ به سیخ زده و در یك تابه چدنی(وك) كمی روغن ریخته و سرخ می‌كنیم.

این كباب را می‌توانیم با برنج و سالاد سرو كنیم.

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي
کدخبر:2633منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ پنجم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2633.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر