غذاهای مکزیکی به علت طعم و ادویه شان مشهور هستند. در این دستور روش تهیه کباب مکزیکی را آموزش می دهیم.
مواد اولیه :
فیله گوساله 600 گرم
سركه قرمز 4/1پیمانه
روغن زیتون یك قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری
سیر رنده شده دو قاشق سوپخوری
شكر یك قاشق سوپخوری
پودر زیره سبز یك قاشق مرباخوری
نمك، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
فیلهها را برش داده و با استیككوب میكوبیم سپس فیلهها را به صورت نوارهای باریك و بلند برش میدهیم. بقیه مواد را در ظرفی ریخته و مخلوط میكنیم و فیلهها را داخل مواد میگذاریم تا مزهدار شوند. سپس فیلهها را به صورت مارپیچ به سیخ زده و در یك تابه چدنی(وك) كمی روغن ریخته و سرخ میكنیم.
این كباب را میتوانیم با برنج و سالاد سرو كنیم.