روش پخت كوفتـه سماق


این غذا نیازی به رب ندارد زیرا سماق رنگ زیبایی به غذا خواهد داد.

مواد اولیه :

گوشت بدون استخوان 500 گرم
برنج 150 گرم
سبزی كوفته ( تره و جعفری) 500 گرم
لپه 50 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن و نعنا داغ به میزان لازم
سماق 100 گرم
پیاز بزرگ دو عدد
سیر سه حبه
اسفناج یك كیلوگرم


طرز تهیه:

برنج و لپه را به مدت دو ساعت خیس كنید. بعد آن را در آبكش ریخته تا آب آن كاملا خشك شود. نصف برنج و لپه خیس كرده را داخل خردكن ریخته و آن را خرد كنید نصف از گوشت را به آن اضافه و با مواد داخل خردكن میكس كنید تا جذب هم شوند بعد سبزی را اضافه كرده نمك، زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.

سپس بقیه برنج و لپه خیس شده و بقیه گوشت را به آن اضافه كنید و با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا كند. در مرحله بعد پیاز داغ را آماده كرده نمك، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه كنید سه تا چهار لیوان آب به آن اضافه كرده بگذارید مخلوط پیاز و آب به جوش آید.

بعد كوفته را به‌صورت گرد درآورده به داخل آب به‌جوش ‌آمده بیندازید. اسفناج را به‌صورت درشت خرد كرده داخل مواد بریزید بعد بگذارید بپزد (لازم به ذكر است كه در كوفته باید نیمه‌باز باشد تا كوفته‌ها وا نرود) بعد از مرحله پخت سماق را بجوشانید، از صافی رد كرده و به مواد بالا اضافه كنید. در آخر سیر و نعنا را سرخ كرده روی همه مواد قرار دهید.

می‌‌توانید برای سرو این غذا از گردو استفاده كرد.




آموزش از خانم سیمین باباخان ترکمن

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي
کدخبر:2670منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۱ نهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2670.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر