ماده اولیه بادنجان برای بسیاری خوش خوراک ها جالب توجه است. در این مطلب دستور پخت کوکوی آن را آموزش می دهیم.
مواد اولیه :
سینه مرغ 250 گرم
پیاز ریز خردشده و روغن و کدو خرد شده از هر کدام نصف پیمانه
فلفل دلمهای سبز و قرمز خردشده یك پیمانه
بادنجان خردشده دو عدد
تخممرغ پنج تا شش عدد
نمك، فلفل و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه كوكوی بادنجان، سینه مرغ را نگینی (چهار گوش) خرد كرده و با دو قاشق غذاخوری روغن، نمك و فلفل مخلوط كرده و دو ساعت در یخچال میگذاریم.
پیاز را با چهار قاشق سوپخوری روغن روی حرارت تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. سینه مرغ را اضافه میكنیم و دو دقیقه تفت میدهیم سپس فلفل دلمهای را میافزاییم.
كدو، بادنجان و سیر را اضافه كرده و كمی نمك و فلفل زده مواد را از روی حرارت برداشته و دارچین میزنیم. زمانی كه سرد شد تخممرغها را افزوده درون تابهای كه در آن روغن ریخته و داغ شده کوکو را سرخ میكنیم.