آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید


محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت حیدریه اظهار داشت: تحقیقات نشان داده است که سبزی های تازه درون یخچال آلوده ترین بخش یخچال را تشکیل می دهد و ضروری است در شستن و ضدعفونی کردن آن ها نهایت دقت را به کارببرید.

به گزارش لقمه، محمدرضا کمالی رعایت مراحل سه گانه را برای ضدعفونی سبزی و میوه ضروری دانست و گفت: در مرحله اول برای پاک سازی سبزی، ابتدا سبزی را خوب پاک کرده و با آب سالم شستشو دهید تا مواد زاید و گل و لای آن برطرف شود.

این کارشناس در ادامه افزود: در مرحله دوم انگل زدایی را انجام داده که 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی را در 5 لیتر آب (20لیوان) بریزید تا کف آب ایجاد شود و سبزی را داخل آن به مدت 5 دقیقه نگه دارید و سپس سبزی را از روی کف آب جمع آوری کنید و با آب سالم شستشو دهید تا تخم انگل ها وباقیمانده مایع ظرفشویی از آن جدا شود.

وی افزود: مرحله سوم که گندزدایی است که در این مرحله یک گرم (نصف قاشق چایخوری) پودر پرکلرین 70%را در یک ظرف 5 لیتری آب بریزید وسبزی ومیوه انگل زدایی شده را به مدت 5دقیقه در این محلول قرارداده تا ضد عفونی شود واگر این محلول در دسترس نبود میتوانید از مواد ضدعفونی کننده مجاز سبزی و میوه درداروخانه ها و سوپرمارکت ها وجود دارد طبق دستورالعمل استفاده کنید.

کمالی گفت: در پایان نیز سبزی ضدعفونی شده را مجددا با آب سالم شستشو داده تا باقیمانده کلر از آن جدا شود و سپس آن را مصرف کنید.

در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۳ دي
کدخبر:2741منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۱ سيزدهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2741.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر